iq

      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Arthur Ross Gedenktekens
Stephensonlaan 44
1222 NX Hilversum

Tel. 035-7130305

 

 

 

Hartelijk welkom op de website van Arthur Ross gedenktekens.

Wanneer binnen de familie- of kennissenkring een overlijden plaatsvindt, is een blijvende herinnering aan de overledene vaak heel belangrijk.

Grafmonumenten zijn te leveren in veel verschillende vormen en materialen. Met deze website willen wij u een eerste indruk geven van de vele mogelijkheden die er zijn.

Voor het uitzoeken van een gedenkteken is een persoonlijk gesprek zeer aan te bevelen; er moeten verschillende keuzes gemaakt worden met betrekking tot materiaal, vorm, kleur en inscriptie. Bij Arthur Ross gedenktekens kunt u terecht voor een betrouwbaar, deskundig advies en een betaalbaar gedenkteken.

Arthur Ross gedenktekens heeft ‘service’ hoog in het vaandel staan. Wij werken dan ook met uitsluitend met duurzame, natuurlijke materialen, zorgen voor vakkundige afwerking, geven een goede voorlichting bij aankoop en later een uitstekende nazorg.

In onze eigentijdse showroom treft u een collectie zeer uiteenlopende voorbeelden van grafmonumenten; van geheel gepolijste modellen, monumenten waar glas of roestvrij staal in is verwerkt tot ruwe stenen en zwerfkeien; van klassieke tot moderne uitvoeringen.

In onze toonzaal vind u eveneens een uitgebreide verzameling grafdecoraties en vele voorbeelden van lettertypen, zodat u kan komen tot een mooi en vooral persoonlijk grafmonument.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk modellen naar uw eigen ontwerp te realiseren; echter deze monumenten vragen vaak om een wat langere levertijd.
Een gedenkteken symboliseert een persoonlijke verbintenis. Materiaalkeuze, vorm en letters vormen samen een uniek geheel.

Uiteraard bent u van harte welkom om geheel vrijblijvend een kijkje in onze toonzaal te komen nemen.

Onze openingstijden:
maandag gesloten, dinsdag t/m vrijdag 10.00-17.00 uur, zaterdag 10.00-16.00 uur.
Het bezoeken van de showroom is buiten de openingstijden, evenals bezoek aan huis, op afspraak mogelijk.

www.gedenktekens-Aross.nl

   

Disclaimer Website   

                         copyright © 2006 

©  KellyW Design